Kysymys: Missä Naomi Nari Nam on syntynyt?

V: Naomi Nari Nam syntyi Anaheimissa, Kaliforniassa.

K: Mistä Naomi Nari Nam tunnetaan?

V: Naomi Nari Nam tunnetaan yhdysvaltalaisena taitoluistelijana.

K: Minkä ikäisenä Naomi Nari Nam voitti hopeamitalin Yhdysvaltojen kansallisissa mestaruuskilpailuissa?

V: Naomi Nari Nam voitti hopeamitalin Yhdysvaltojen kansallisissa mestaruuskilpailuissa 13-vuotiaana.

K: Miksi Naomi Nari Nam ei voinut lähteä MM-kisoihin voitettuaan hopeamitalin?

V: Naomi Nari Nam ei voinut lähteä MM-kilpailuihin hopeamitalin voittamisen jälkeen, koska hän oli sääntöjen mukaan liian nuori.

K: Kenen kanssa Naomi Nari Nam aloitti luistelun pariluistelijana?

V: Naomi Nari Nam aloitti pariluistelun Themistocles Leftheriksen kanssa.

K: Mikä oli Naomi Nari Namin ja Themistocles Leftheriksen saavuttama korkein sijoitus?

V: Naomi Nari Nam ja Themistocles Leftheris saavuttivat pronssimitalin (kolmas sija) Skate America -kilpailussa vuonna 2006.

K: Mitkä ovat Naomi Nari Namin vahvuuksia luistelijana?

V: Naomi Nari Nam on erittäin siro ja joustava luistelija. Hänellä on kokemusta yksinluistelijana, mikä auttaa häntä ja hänen pariaan tekemään erittäin kovia hyppyjä parijoukkueessa.