Q: Mikä on antilopiinikenguru, joka tunnetaan myös nimellä?

V: Antilopiinikenguru tunnetaan myös nimellä antilopiinimuuraruu tai antilopiinimuuraby.

K: Missä antilopiinikenguru elää?

V: Antilopiinikenguru elää vain Pohjois-Australian trooppisilla alueilla, Cape Yorkin niemimaalla, Pohjoisterritorion Top Endissä ja Länsi-Australian Kimberleyn alueella.

K: Mitä antilopiinikenguru syö?

V: Antilopiinikengurut elävät ryhmissä ja ruokailevat avoimilla ruohokentillä.

K: Mikä on uros- ja naaraspuolisten antilopiinikengurujen kokoero?

V: Urokset ovat isompia kuin naaraat, sillä urokset voivat kasvaa jopa 70 kiloon ja naaraat yleensä noin 30 kiloon.

K: Milloin antilopiinikengurun poikaset syntyvät ja milloin ne lähtevät emonsa pussista?

V: Poikaset syntyvät kesällä (helmi-maaliskuussa), ja ne lähtevät emon pussista marraskuussa, kostean kauden alkaessa.

Kysymys: Mitä ilmastonmuutos voi merkitä antilopiinikengurulle?

V: Ilmastonmuutos voi merkitä sitä, että antilopiinikenguru voi tulevaisuudessa kuolla sukupuuttoon.

K: Mitkä ovat antilopiinikenguruille tyypillisiä ryhmiä?

V: Antilopiinikengurut ovat usein ryhmissä, joissa on kaikki urokset tai kaikki naaraat.