WWE Worlds Collide

WWE Worlds Collide oli WWE:n järjestämä kaksipäiväinen show ammattipainia, joka tapahtui Phoenix Convention Centerissä Phoenixissa, Arizonassa 26. ja 27. tammikuuta 2019 Royal Rumble Axxess -tapahtumassa ja jota voitiin seurata WWE Networkissa 2. helmikuuta 2019. Se tapahtui Royal Rumble -tapahtuman jälkeen ja ennen Halftime Heatia.

Ohjelmassa oli 15 miehen Worlds Collide -turnaus, jossa oli viisi painijaa NXT:stä, NXT UK:sta ja 205 Livestä. Velveteen Dream NXT:stä voitti turnauksen ja valitsi vastakkain Johnny Garganon NXT:n Pohjois-Amerikan mestaruudesta ja voitti.

Tarinat

Ohjelmassa oli otteluita, jotka järjestettiin osana tarinoita, joissa painijat näyttelivät sankareita, roistoja tai jotain siltä väliltä. Näiden otteluiden voittajat valitsivat WWE:n tarinoiden kirjoittajat.

Turnauksen voittaja saisi valitsemansa mestaruusottelun joko Yhdistyneen kuningaskunnan, Pohjois-Amerikan, NXT:n tai Cruiserweight-mestaruudesta (mutta hän voisi valita Cruiserweight-mestaruuden vain, jos hän painoi alle 205 kiloa).

Tammikuun 10. päivänä ilmoitettiin, että näytöksessä järjestettäisiin 15 miehen Battle Royal. Battle Royalissa pudonneiden painijoiden järjestystä käytettiin päättämään, mitkä olisivat turnauksen ensimmäisen kierroksen ottelut. Battle Royalin voittajalla ei olisi ensimmäisen kierroksen ottelua. Sen sijaan hän aloittaisi toisella kierroksella.

Osallistujat

Nämä ovat painijat, jotka kilpailivat turnauksessa ja kun oli ilmoitus, että hän kilpailisi. Kirkkaan keltainen tarkoittaa, että painija on NXT:stä, tumman keltainen tarkoittaa, että painija on NXT UK:sta ja violetti tarkoittaa, että painija on 205 Livestä.

14 ottelua tapahtui 26. tammikuuta.

Ensimmäisessä ottelussa Flash Morgan Webster voitti James Draken. Ottelu oli pimeä (ottelusta ei ole videota).

Toinen oli 15 miehen Battle Royal, jossa ratkaistiin Worlds Collide -turnauksen ensimmäisen kierroksen ottelut. Jordan Devlin voitti ja pääsi aloittamaan turnauksen toisella kierroksella.

Seuraavat seitsemän ottelua olivat Worlds Collide -turnauksen ensimmäisen kierroksen otteluita. Drew Gulak voitti Mark Andrewsin, Dominik Dijakovic voitti TJP:n, Keith Lee voitti Travis Banksin, Humberto Carrillo voitti Zack Gibsonin, Velveteen Dream voitti Tony Nesen, Adam Cole voitti Shane Thornen ja Tyler Bate voitti Cedric Alexanderin.

Kymmenes ottelu oli tumma ottelu, jossa Walter voitti Danny Burchin.

Neljä viimeistä ottelua olivat Worlds Collide -turnauksen puolivälierät. Jordan Devlin voitti Drew Gulakin, Velveteen Dream voitti Humberto Carrillon, Adam Cole voitti Keith Leen ja Tyler Bate voitti Dominik Dijakovicin.

Kymmenen ottelua tapahtui 27. tammikuuta.

Kaksi ensimmäistä olivat pimeitä otteluita, joissa Candice LaRae voitti Xia Lin ja Fabian Aichner voitti Ligeron.

Seuraavat kaksi ottelua olivat Worlds Collide -turnauksen välierät. Tyler Bate voitti Adam Colen ja Velveteen Dream voitti Jordan Devlinin.

Seuraavat viisi ottelua olivat tummia otteluita, joissa Mia Yim ja Taynara Conti voittivat Chelsea Greenen ja Vanessa Bornen, Trent Seven voitti Gentleman Jack Gallagherin, Coffey Brothers (Joe Coffey ja Mark Coffey) voitti Mark Andrewsin ja Flash Morgan Websterin, Walter voitti Kassius Ohnon ja James Drake ja Zack Gibson voitti Danny Burchin ja Oney Lorcanin.

Viimeinen ottelu oli Worlds Collide -turnauksen finaali, jossa Velveteen Dream voitti Tyler Baten.